Program de recuperare a fisierelor, documentelor sterse

Daca ai sters un fisier de pe hard, nu te panica! Atat timp cat folosesti un soft potrivit, fisierele sterse pot fi recuperate foarte usor. Cand un fiser este sters din calculator, el nu este cu adevarat sters. El este doar sters din directorul de fisiere, el nu mai existand pentru sistemul de operare, si spatiul ocupat devide disponibil pentru folosire de alte fisiere.Dar spatiul pe hard disk nu este folosit imediat , deci este disponibil pe hard. O interpretare gresita este ca atunci cand se foloseste System Restore in Windows Xp sau Vista ca se poate recupera fisierul sters. Dar asta nu va ajuta la nimic.
Deoarece sistemul de opereare nu foloseste imediat spatiul lasat liber prin stergea fisierului, acesta poate fi recumperat chiar dupa acesta a fost sters. Cu cat fiserul este recuperat mai repede dupa ce a fost sters , cu atat sansele sa fie recuperat in intregime cresc.Daca ai defragmentat hardul dupa ce fisierul a fost sters, atunci sansele de a recupera fisierul scad.

Daca folosesti Microsoft Windows atunci Recuva este ceva mai buna alternativa. Este un soft gratuit care te va ajuta sa recuprezi fiserele sterse. El poate recupera atat documente, imagini, fisiere video, fisiere audio, dar si alte documete care au fost sterse din greseala din cardul de memorie al unei camere digitale sau MP3 player. El recupereaza chiar si fisierele sterse de pe iPod. Are o interfata foate simpla  si poate fi folosit si de pe o memorie USB. Este foarte rapid si dureaza doar cateva secunde sa ruleze.
[ad]

Download Link

screen1

screen2

screen3

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *