Jocuri Gratuite Online

Ce este asa placut in a juca jocuri gratuite online? Unii oameni prefera stimularea mentala oferita de jocurile de tip puzzle. Altii prefera jocurile de tip actiune, jocuri cu impuscaturi, jocuri cu masini, aventura si asa mai departe. Dar indiferet de ce fel de tip de jocuri gratuite online joci te poti trezi ca poti pierde o zi intreaga jucand online. Mai jos gasesti cateva din motivele pentru oamenii joaca jocuri gratuite online. Poate te regasesti intr-una din aceste categorii:

1. Sa piarda timpul – Joaca online pentru a pierde timpul cate mai repede, indiferent daca este la servici sau acasa nu are nimic mai bun de facut. Problema cu acest tip de persoana este ca in loc sa fie productiv, el/ea pierde timpul jucand. 🙂

2. Minte ocupata – Joaca pentru a avea mintea ocupata tot timpul. In general aceasta persoana prefera jocurile de tip puzzle, jocuri de cuvinte ori sudoku.

3. Competitivul – Joaca pentru a concura impotriva altei persoane. Uneori se simt frustrati in cazul in care lucrurile nu decurg asa cum isi doresc in timpul jocului. Pentru acest tip de persoana nu conteaza daca jocul este online sau daca joaca impotriva altcuiva in aceasi camera, ei adora competitia.

Daca te regasesti intr-una din aceste categorii este doar un sigur lucru de facuta, joaca cat mai multe jocuri.

Astept opinii !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *